Update: Tot 4 april 2016 is 95% akkoord gegaan met het aanbod. Een deel van de crediteuren hebben we niet kunnen bereiken. Daarom is de reactietermijn verlengd. Iedereen die nog geen keuze heeft gemaakt, kan nog reageren.

08 maart 2016

Herinnering!

In december hebben de curatoren van DSB Bank u een aanbod gedaan om het geld dat u nog van DSB Bank tegoed hebt snel op uw rekening te krijgen. Niet iedereen heeft al een keuze gemaakt. Kom uiterlijk voor 4 april in actie, als u het geld nu wilt ontvangen.

Let op: eerdere uitbetalingen kreeg u automatisch, nu moet u op de website akkoord gaan om direct het laatste deel van uw vordering te krijgen.

Wat moet u doen?

Op deze website kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en een keuze maken. Uw gebruikersnaam staat in de aanbodbrief en in de herinneringsbrief. Doe dit voor 4 april 2016. Het kost maar een paar minuten van uw tijd. 

* U hebt nog niets gedaan. Let op u ontvangt de betaling NIET automatisch: u moet voor 4 april in actie komen om het geld op uw rekening te krijgen.

 * U hebt geen internet: bel dan voor 4 april met DSB Bank op telefoonnummer 0229 - 741 000. Dan sturen wij u een papieren formulier.

 * U hebt in december of februari geen brief ontvangen: dan hadden wij niet uw juiste adres. Bel dan voor 4 april met DSB Bank op telefoonnummer 0229 - 741 000.

 * U bent via de website akkoord gegaan, maar heeft geen bevestigingse-mail en geen betaling ontvangen: log dan voor 4 april opnieuw in en bevestig uw keuze. In een enkel geval is de keuze niet goed doorgekomen. Als u (weer) geen bevestigingse-mail ontvangt, bel ons dan op telefoonnummer 0229 - 741 000.

Kom in actie

U kunt deze keuze maken tot 4 april 2016. Doet u dit niet of niet op tijd? Dan krijgt u het geld nu niet. Als u niets doet gaat het lang duren voordat u uw geld krijgt. En omdat het zo lang gaat duren, is het niet zeker dat u uw geld of een deel van de rente krijgt. Meer informatie hierover kunt u lezen in het aanbod van curatoren op deze website.

Hebt u vragen?

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u de veelgestelde vragen op deze website lezen. Ook kunt u ons bellen op 0229 - 741 000.

 

-----------------

4 december 2015

DSB Bank biedt betaling aan

De curatoren van DSB Bank hebben op 3 december 2015 aan u en bijna alle andere schuldeisers een brief gestuurd. In de brief staat dat u een keuze kunt maken: het geld dat u nog tegoed heeft van DSB Bank, uw erkende vordering, nu krijgen (Keuze 1) of later krijgen (Keuze 2).

Let op: heeft u of uw partner geen brief ontvangen? Bel dan 0229 - 741 000 om uw adresgegevens door te geven!

Let op: hebben u en uw partner ieder een brief ontvangen? Dan heeft u ieder een eigen aanbod waar u gebruik van kunt maken! Er is een akkoord nodig op ieder aanbod, voordat u een betaling ontvangt.

 

Wat moet u doen?

Log in op deze website met uw gebruikersnaam om uw keuze te maken. Uw gebruikersnaam staat in de brief. U kunt dit doen tot en met 4 maart 2016. Staat in uw brief geen gebruikersnaam, maar staat er dat u een keuze kunt maken door uw keuze in de brief aan te vinken, de brief te ondertekenen en terug sturen? Dan hoeft u niet in te loggen op de website om uw keuze te maken.

Keuze 1: U kiest ervoor het geld nu te krijgen

Wanneer u kiest voor Keuze 1 krijgt u geen rente. Ook moet u verklaren dat u in de toekomst geen rente- of schadevergoeding zult vragen aan DSB Bank of aan een ander. De precieze voorwaarden voor Keuze 1 kunt u lezen in het Aanbod van Curatoren.

Keuze 2: U wilt het geld later krijgen

Wilt u het geld later krijgen? Dan hoeft u niets te doen. Vanaf 2020 krijgen schuldeisers met gewone erkende vorderingen misschien een paar procent per jaar. In de periode 2020-2025 willen de curatoren waarschijnlijk alle leningen van DSB Bank verkopen. Als dat lukt, krijgt u waarschijnlijk de rest van uw geld en misschien een deel van de rente. Maar zeker is dat niet. Meer informatie over wat deze keuze voor u betekent, kunt u lezen in het Aanbod van Curatoren.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen? Dan kunt u de veelgestelde vragen op deze website lezen. Ook kunt u ons bellen op 0229 - 741 000.

Let op, het Aanbod van Curatoren geldt alleen als u nog geld tegoed heeft van DSB Bank.

Terug naar overzicht